Specialisten

Voor een frisse en nuchtere blik op al jouw financiële vraagstukken ga je naar Kanzz

Als je een nieuwe woning op het oog hebt, ben je in gedachten vaak al helemaal bezig met ontwerpen en inrichten. Superleuk natuurlijk. Maar er komt ook zakelijk een heleboel op je af en daar ben je vast iets minder enthousiast over. Toch ga je bij zo’n grote gebeurtenis in je leven niet over één nacht ijs. Het is dan ook verstandig om in zee te gaan met een specialist, die je alle zorg uit handen neemt. Iemand als Hans Maasakkers van Kanzz Financiële Planning in Helmond.

Kanzz

Hans is al sinds 1997 werkzaam als financieel adviseur. Hij was jarenlang verbonden aan verschillende banken, maar begon in 2018 voor zichzelf en richtte Kanzz op. Hoewel hij alleen werkt, zoekt hij graag de samenwerking op met andere specialisten zoals makelaars, notarissen, accountants en advocaten. Hij is makkelijk bereikbaar, de lijnen zijn kort.

Antwoord op al je vragen

Met een frisse en nuchtere blik kijkt Hans naar al jouw financiële vragen, die er zeker zullen zijn als je besluit om een nieuwbouwwoning te kopen. Hij bespreekt met je wat je belangrijk vindt in het leven, hoe je de toekomst ziet en wat je wilt besteden aan woonlasten. Het adviseren over een hypotheek is maatwerk. Het maakt veel verschil of je binnen afzienbare tijd met pensioen gaat, een starter bent met kans op gezinsuitbreiding of vier keer per jaar op vakantie wilt kunnen. Al die persoonlijke wensen brengt hij in kaart, zodat je een afgewogen besluit kunt nemen over je financiële toekomst. “Je koopt tenslotte niet een pak suiker,” zegt Hans. “Het gaat hier om een grote beslissing. Ik neem dan ook uitgebreid de tijd om alles goed en helder op een rijtje te zetten en laat zien wat de gevolgen van je wensen zijn.”

Onafhankelijk

Kanzz is onafhankelijk en kan hypotheken aanbieden van alle geldverstrekkers. Er is dus niet alleen keuze uit de grote namen, maar ook nieuwe spelers op de markt worden door hem gescreend. Dat levert uiteindelijk altijd een hypotheek op die echt bij jou past. Naast het rentepercentage zijn vanzelfsprekend de voorwaarden van belang; of een hypotheek meegenomen kan worden bij een verhuizing bijvoorbeeld en wat de regels zijn voor extra aflossing.

Nieuwbouw

Als het om nieuwbouw gaat zijn er drie varianten te onderscheiden: projectbouw, CPO-projecten en zelfbouw.

Een huis kopen via een projectontwikkelaar is de meest gangbare manier. De meeste geldverstrekkers bieden daar een geschikte hypotheek voor aan. Sommige met gunstige kortingen als het om een zogenaamde ‘nul-op-de-meter-woning’ gaat.

Bij een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap is dat anders. Je bouwt dan samen met andere particulieren een aantal woningen. Een prachtige manier die leuke mogelijkheden biedt, zoals met twee gezinnen een twee-onder-één-kap-woning realiseren, maar voor de banken is er een verhoogd risico. Als één van de partijen in het voortraject om welke reden dan ook afhaakt, dan ontstaat er een probleem. Je kunt hiervoor dus niet bij alle geldverstrekkers terecht.

De derde optie is zelfbouw, waarbij je zelf een architect en een aannemer in de arm neemt. Ook dat willen niet alle hypotheekverstrekkers financieren en daarnaast zit er veel verschil in de voorwaarden van de verschillende aanbieders. 

Hans kan je er alles over vertellen en met je meedenken. “Iedere manier van bouwen kent zijn eigen uitdagingen op het gebied van planning en financiering. Ik maak niet alleen de hypotheek in orde, maar probeer je ook zoveel mogelijk op andere vlakken te ontzorgen. Ook als er tijdens of na de bouw een probleem optreedt met aannemer of projectontwikkelaar, kijk ik wat ik voor je kan doen. ” Die betrokkenheid leverde Kanzz een hele mooie score op op Advieskeuze.

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Hans staat je graag te woord.

Kanzz Financiële Planning
Herselsestraat 16, Helmond
hans@kanzz.nl
Telefoonnummer: 06-50 52 47 02

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.